Nový stojan na kola na Krakonošově náměstí - zklamání !


Trutnovská realita : supertajný, kolům nepřátelský stojan na Krakonošově náměstí.

Můj mail panu Francovi z odboru rozvoje města přišel evidentně pozdě, chce se mi věřit, že k mým připomínkám se přihlédne alespoň při výběru druhého stojanu - to jsem ale optimista, když mi ani neodpověděl, co ?

Hlavní výhrady: Stojan byl vybírán podle jediného hlediska, aby co nejméně rušil. Kolo nelze zamknout za rám, hrozí deformace výpletu, bez informační tabule si stojanu cyklisté ani nevšimnou.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Stojan je opravdu hrozný. Nemluvě o funkčnosti a umístění. Je to místo stvořené pro krádeže kol. Chtěla bych vidět člověka, který by takovému stojanu svěřil své kola. Možná pan Franz? Na tom je vidět bezduchost jednání odboru rozvoje města Trutnov.

Jožin řekl(a)...

Ahoj, na poslední chvíli před instalcí stojanu jsme sepsali mail s připomínkama panu Francovi, bohužel pozdě, asi už byl stojan koupený. Další mail šel později na paní místostarostku Horynovou s odkazem na článek o stojanech na serveru nakole.cz. Odpověď žádná, tak nevím, jestli to mělo nějaký účinek. Původně se uvažovalo o dvou stojenech.

Pokud jde o místo, je to v dohledu kamery městské policie, pokud by na ceduli u stojanu o tom byla zmínka, mohlo by to docela zloděje odradit.
Takhle o tom nevědí ani zloději ani cyklisti :-(

Anonymní řekl(a)...

tak letos jsem tam viděl poprvé kolo, fakt nekecám, asi si ho tam dal nějakej muzikant, nebo zvukař, během představení trutnovského hudebního léta (mimochodem fajn akcička, každou středu a sobotu hraje na krakonošově náměstí nějaká kapela a není to jenom krakonoška :-) )
čus bohouš

Anonymní řekl(a)...

prej bude novej chodník od Družby k Hypernově za 2 miliony :-), kdy se ti tupci na radnici probuděj a udělaj něco pro cyklisty ?
Doufám , že toho pupkáče už lidi nezvolej !!!

Jarda